اوشن بی  

اوشن بی

طرز تهیه خورش کرفس


دسته های مطلب

مواد لازم خورش کرفس برای دو نفر

  1. گوشت خورشتی 200 گرم
  2. کرفس یک ساقه بزرگ
  3. نعنا و جعفری 250 گرم
  4. رب یک قاشق غذا خوری
  5. زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
  6. پیاز یک عدد متوسط

 

طرز تهیه :

برای تهیه خورش کرفس ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم، وقتی پیاز کمی سرخ شد زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضاف میکنیم و تفت میدهیم سپس گوشت ها را اضاف کرده و چند دقیقه تفت میدهیم، بعد از تفت خوردن گوشت یک قاشق رب به مواد اضاف کرده و کمی تفت میدهیم تا بوی خام رب از بین برود. و سپس پنج لیوان آب اضاف کرده و به مدت یک و نیم ساعت با شعله کم میگذاریم گوشت بپزد.

در زمان پخت گوشت نعنا و  جعفری را در ماهیتابه ریخته و تفت میدهیم تا رنگ آن تیره شود . و در ماهیتابه دیگر کرفس را جداگانه تفت میدهیم ( ابتدا ساقه کرفس را تفت داده و در آخر برگ های کرفس را تفت میدهیم ) 

بعد از نیم پز شدن گوشت سبزیجات را به خورشت اضاف کرده و به مدت یک ساعت میگذاریم مواد با هم بپزند.

ده دقیقه مانده به آخر نمک ،آبغوره و محلول زعفران را اضافه کرده و بعد از ده دقیقه خورش آماده است .

نکته : حتما آبغوره را در آخر به خورش اضاف کنید.

 

تمامی حقوق مادی و معنوی برای اوشن بی محفوظ می باشد